Kerkese Per Bashkepunim

logo

Kerkes per bashkepunim.

Pershendetje nga kompania Auto Expert me Nipt: L61523012L Adrese Zogu I Zi tek selia qendrore Kryqi I Kuq.Jemi nje kompani e njohur ne treg,ne fushen e servisit dhe sherbimeve te automjeteve.Kompania jone operon dhe ofron sherbime ne fushen e automotivit: Servis, shitje automjetesh, automjete me qira, sherbim karroatreci, siguracione,kolaudim, taksa,etj.

Auto Expert deshiron te ndertoj nje mardhenie me Kompanin tuaj duke ju ofruar si sherbim mirembajten e automjeteve qe dispononi ne floten tuaj. Me cilesi, korrektesi dhe shpejtesi, me stafin tone prefesioniste me eksperience mbi 10 vjet ne automotive. Shpresojme qe kerkesa jone te meret ne konsiderate. Per cdo lloj sherbimi jemi ne dispozicionin tuaj.

Best Regards ! Ju faleminderit !.


Archives